Dreptul de a fi uitat

Utilizați această opțiune dacă doriți să eliminați datele dvs. personale și alte date din magazinul nostru. Rețineți că acest proces va șterge contul dvs., astfel încât nu îl veți mai putea accesa sau îl mai utilizați .

Adresa ta de e-mail

Cum functioneaza aceasta?

Veți primi un e-mail cu un link, care după ce faceți clic va șterge toate datele pe care le stocăm pentru dvs. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimat. Link-ul va fi activ pentru 2 ore.